Zoeken naar wij willen

Uw zoekactie voor wij willen leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Stef 55 jaar Limburg - HASSELT
Twink
Is er hier een jonge twintiger met weinig of geen ervaring die voor heel veel openstaat en wel enkele dingen zou willen proberen? Ik ben versa. Intiem geschoren zijn is een must. Reageer met stats. Enkel doeners en geen rukkertjes aub En met twink bedoel ik ook twink dus LEEFTIJD vermelden anders geen antwoord!  
MsT 44 jaar Antwerpen - Geel
Jonge onderdanige gaste op verkenning ?
Zijn er nog in de regio Geel onderdanige gaste -26 die hun grenzen willen verkennen en verleggen met Dominant op een rustige stap voor stap wijze met het nodige overleg ? Onervaren zeer zeker welkom. Stel jezelf voor en hoe jij jezelf onderdanig ziet.  
Onbekende 56 jaar Vlaams-Brabant - Grimbergen
Wie wil mij is verwennen geen geneuk
Hoi ik zou graag is mij willen laten verwennen, zelfkant ik mij vrij maken overdag ,maar kan helaas niet ontvangen .ben zeer hygiënisch en discreet 176 groot en slank .niet roker en wil jou gerust ook aftrekken maar heb voorkeur om passief te blijven maar je weet nooit wat het moment brengt intresse graag dan wat uitleg en foto indien mogelijk  

Wie wil mij is verwennen geen geneuk
Tof gaykoppel 47 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Unieke kans. Gaykoppel zoekt leuke sexbuddy REAL DISCREET
Ervaring niet nodig, 300% DISCREET , enkel voor gasten die meer dan eenmalig willen, vriendschap en geile (safe)sex. Getrouwd geen probleem, maar je moet je wel kunnen vrijmaken af en toe, (twee)maandelijks? ,hyper discreet, soavrij, wij zijn 46 en 55, jij tsn 25 en ong 55, liefst versa. Heel eerlijke advertentie, geil met stijl voor idem, niet twijfelen, doen, kunnen ontvangen, geen financiële bedoelingen.straks ? of binnenkort! Graag netjes (hygiëne mega belangrijk),Bereid zijn fotooke te sturen. NO FAKE. Geout niet nodig.  

Unieke kans. Gaykoppel zoekt leuke sexbuddy REAL DISCREET
koen 49 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
vroeger was het beter
Hallo, ben 50 jarige hetero man gelukkig gehuwd. De laatste jaren heb ik last van herinneringen uit mijn jeugd met jongen uit sportclub waar we toen lid van waren(beide 14).Alles verliep zonder veel woorden maar vonden het allebei lekker. Zou dat nog eens willen herbeleven met man die het ook vroeger gedaan heeft. Weet zeker dat ik niet de enige zal geweest zijn (de jaren 80 weetjewel). Als je hetzelfde gevoel hebt kunnen we misschien eens praten en dan zien we we verder. Niet afspreken met vreemde man,aanbellen,broek uit en vozen maar,brr.anyway bij interesse hoor ik het wel. Liefst tussen Gent en Antwerpen. groetje Koen,  
Bi xx 45 jaar Vlaams-Brabant - Holsbeek
Geile date
Welke top/versa kan ontvangen voor een geile date in de regio Leuven, Aarschot,Tienen . Je bent niet te oud tot ongeveer 45, goed geschapen, intiem geschoren, discreet en hygiënisch. Veel kan niets moet . Ik ben 45, 186,86 ,16.Reageer met stats en liefst foto (anoniem) en wat je graag zou willen doen.  
Hot 46 jaar West-Vlaanderen - Deerlijk
Cum on face
Zijn er vandaag hete mannen in de buurt die willen gepijpt worden? Je moet zelf niets doen mail met foto van je paal krijgt voorrang  
try out 57 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
who know's
hoi, ik ben een man van 57, 15*5 geschoren en besneden, 176 en 88kg. Ik zou graag wel eens in contact willen komen met Trav/CD om samen plezier te maken en elkaar lekker door en door te verwennen, ik kan alleen in de week door de dag verplaatsen. Als je dit zien zitten om eens wat geils af te spreken, laat gerust op voorhand wat weten via whatsapp of mail. Een onderdanig sub sletje ook zeker welkom. Liefst met bijgevoegde foto  

who know's
Patrick 57 jaar Antwerpen - Beerse
Voor nu
57 178 85 Zoek voor nu iemand die me zou willen pijpen. Neuken en/of geneukt worden voor eerste keer zou ook kunnen. Ben thuis tot 11.  
curious 27 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Eerste keer
Ik ben op zoek naar een (dom) man of mannen die me willen ontmaagden. Ik wil pijpen, wil gefacefuckt worden en geneukt worden. Foto' en video's ervan maken kan zeker. Ben 1m74 60kg en sub en kan enkel verplaatsen.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10